CrossCamp

Het combineren van athletiek, gymnastiek en gewichthef oefeningen uit crossfit en bootcamp. Constant gevarieerd en onder een hoge, schaalbare intensiteit uitgevoerd in de CrossCamp van Karada. Een training waarbij regelmatig gebruik zal worden gemaakt van eigen lichaamsgewicht, krachtoefeningen  en coördinatieve oefeningen. Springen, lopen, hurken, bukken, tillen en gooien, net zoals de functionele bewegingen in het dagelijks leven.

 

Dit alles zodat kracht en conditie op een optimale manier gestimuleerd worden en ook je stofwisseling flink aangejaagd wordt. Met dit wordt een totale fitheid ondersteund en bereikt! De workout is steeds anders, maar altijd intensief. Die intensiteit versterkt zowel je fysieke conditie als je mentale veerkracht. Bij alle CrossCamp oefeningen zijn er varianten voor beginnende athleten.

Dance Fitness

Dance Fitness is een workout, gebaseerd op verschillende danssoorten als hiphop, merengue, reggeaton, samba, dance hall etc. De muziek is aanstekelijk en de danspasjes zijn makkelijk te volgen. Het is bovendien dé leukste manier om snel gewicht te verliezen. Dance Fitness is heel populair en zó leuk dat het niet als een workout voelt. Met een lach op je gezicht zweten, zweten en nog eens zweten. So get your gear on and let’s Dance!

High Shape

Een complete, gevarieerde les voor dames die niet alleen aan hun conditie willen werken of vet willen verbranden, maar dit graag willen combineren met spierverstevigende oefeningen zonder ingewikkelde choreografieën. Bij de oefeningen zal vaak gebruik gemaakt worden van gewichtjes en dynabands.

HIIT Training

HIIT Trainingen duren kort, maar zijn zeer intensief! Heb je dus niet al teveel tijd om te sporten, dan is dit voor jou de ideale oplossing. Door de hoge intensiteit gecombineerd met rustpauzes, geef je je vetverbranding een enorme kickstart. HIIT Training is naast kort en krachtig ook een hele goede keus voor mensen die wat extra pondjes kwijt zouden willen. 

 

HIIT Trainingen die wij aanbieden zijn:

 • HIIT da Booty
 • HIIT da Core
 • HIIT It All

Indoor Bootcamp

De lessen van de indoor bootcamp bestaan uit fitness oefeningen met back to basic apparatuur zoals de kettlebell, de speed rope, Challenge Bag, medicine ball , jump rope en uiteraard veel eigen lichaamsgewicht en bewegingen. Het is ook laag drempelig voor de mensen die nog niet durven mee doen met de Bootcamp buiten. De oefeningen zijn high intensity training (HIIT). Elke training doen we een andere workout om de variatie hoog te houden en zeker voor de mensen die vaker (indoor)Bootcamp willen doen.

 

Alle Indoor Bootcamp trainingen duren ongeveer 45 minuten en dat is lang genoeg om je vetverbrandingszone te bereiken en je doelen te realiseren (uiteraard afhankelijk van de frequentie en je doelstelling).

Kettlebell Training

Kettlebell Trainingen zijn zeer veelzijdig door de onder andere de hoge intensiteit. Met deze training kun je kracht, flexibilitet, stabiliteit en cardio-training tegelijk uitvoeren!

 

De oefeningen zijn eenvoudig te leren en veelzijdig van stof. Door de korte explosieve bewegingen zijn de resultaten op gebied van afslanken, krachtopbouw en conditie heel groot! Hiernaast is het ook een goede training voor vetbranding. 

Outdoor Bootcamp

Geen muren en fitness apparatuur alleen de natuur, zon, wind en regen niets houd ons tegen. Er wordt puur met eigen lichaamsgewicht getraind en er wordt volop gebruik gemaakt van bankjes, rekken, heuvels en wat we verder tegenkomen. De intensiteit is behoorlijk hoog maar super leuk om te doen! Iedereen kan er aan meedoen met als enige regel: Pas stoppen als je echt niet meer kan! Dan zul je merken dat je bij elke volgende training een stukje meer kan. Dat geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen én je uithoudingsvermogen.

 

Waarom Bootcamp/buitensport?

 • Trainen in de buitenlucht dus sneller resultaat d.m.v extra zuurstof
 • Snel fit worden
 • Snel afvallen
 • Sociaal, sporten in groepsverband
 • Voor alle fitnessniveau’s
 • Personal Training voor iedereen binnen handbereik
 • Geen opzegtermijn
 • Geen inschrijfgeld of administratie kosten

Power Yoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga, die is afgeleid van de Ashtanga Yoga. In alle drukte van het dagelijks leven vergeten wij vaak tijd te malen voor (mentale) ontspanning. Power Yoga is een combinatie van geestelijke ontspanning en dynamische krachtige Yoga houdingen ondersteund door ademtechniek.

 


Personal Training

Om u persoonlijk te motiveren, te stimuleren en te begeleiden bij het halen van uw doel. Het coachingssprogramma is afgestemd op uw persoonlijke doelstelling en uw mogelijkheden, daarbij rekeninghoudend met uw fysieke en mentale basiseigenschappen. Wilt u hierover meer informatie? Neem persoonlijk contact op via de contact pagina. 

Small Group Training

Is een personal trainer net even te duur? Wil je wel graag met behulp van een personal trainer fitter, sterker en gezonder worden en hierbij afvallen? Deel je personal trainer dan samen met je eigen vrienden en/of vriendinnen! Heb je zelf geen vrienden of vriendinnen die dezelfde doelen hebben als jij? Geen probleem! De coaches zullen een gezellige en kleine groep mensen bij elkaar zetten zodat je alsnog hiervan kan profiteren! 

Bedrijfsfitness

Wilt u uw werknemers de kans geven om vitaler, gezonder en fitter te worden? Gaat uw bedrijf deelnemen aan een sport evenement en wilt u hier klaar voor zijn? Neem contact op met een van de coaches voor de mogelijkheden en tarieven.

Overig (o.a. workshops, demo's, party's, etc)

Bent u of uw bedrijf geïnterreseerd in een workshop, demo of overige activiteiten? Ook dan kunt u terecht bij Karada Coaches. Neem contact op met de coaches om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot de leukste activiteit mogelijk te komen! 

Tarieven

  All-In Abonnement
3 maanden abonnement  € 49,- per maand
6 maanden abonnement € 45,- per maand
12 maanden abonnement € 40,- per maand

10-rittenkaart (3 mnd geldig)

€ 70,- per kaart  
Losse les € 8,- per losse les 

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden worden gewijzigd.

De tarieven voor Personal Training, Workshops, Events en Business Trainingen zijn op aanvraag te verkrijgen. Interesse? Neem hier contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw offerte aan te vragen. 

TIP! Om een optimaal resultaat te behalen raden wij aan om naast de groepslessen en/of personal training oók een geadviseerd voedingsplan te volgen. Neem contact op met een van de coaches voor meer informatie of om hier direct aan deel te nemen. Inschrijven voor online (voedings)coaching kan ook via de personal coaching pagina gedaan worden.