Afvallen, gewichtsverlies & gezondheid

Peter, 49 jaar, -7KG

"Sinds de start met de Karada formule heb ik meer energie en voel me gezonder dan ooit. Mijn slaapritme is ook sterk verbetert waardoor ik nu de nacht gewoon doorslaap. Hierdoor heb ik overdag niet het gevoel dat ik tegen een muur oploop midden op de dag. Nu ik klaar ben met de personal training maak ik nog steeds gebruik van hun online hulp app. Ik raad iedereen aan om met de coaches te werken ! Groeten van Peter !!"

 

David, 37 jaar, -8KG 

"Eindelijk ... van die nare lovehandles af! Ik slaap beter en snurk zelfs niet meer. Mijn energie is top en ik voel me meer zelfverzekerd over mijn uiterlijk op het strand of als ik uit ga. Ik voel me zo veel beter. Bedankt Karada Coaches! Groetjes David"

 


Louise, 46 jaar, -16KG

Sinds ik door het programma een groot deel van mijn overgewicht kwijt ben heb ik geen last meer van zure oprispingen, een opgeblazen gevoel of constipatie. Het meest verrassende vond ik dat mijn bloeddruk ook weer normaal is. Mijn doel was afvallen maar ik heb mijn gezondheid weer gevonden. 

 

Michael, 44 jaar, -18KG

Ik was verreweg van gezond te noemen. De Karada Coaches hebben door hun totaalformule van personal training, voedingsadviezen en leefstijl coaching mijn leven in een jaar tijd 180 graden omgedraaid. Ik heb veel geleerd waardoor ik nu mijn nieuwe leefstijl volledig eigen heb gemaakt. Ik ben de Coaches heel erg dankbaar ... ik weet zeker dat zij mijn leven hebben verlengd, duizendmaal Thanks!!!!


Maria, 37 jaar, -11KG

Ik vind de Karada Coaches formule makkelijk te volgen. Ik heb absoluut geen honger gehad of last van onbedwingbare trek. Ik heb veel van mijn eigen recepten en gerechten eenvoudig aangepast met keuzes van betere producten. Omdat wij thuis de zelfde gerechten zijn blijven eten heeft ook mijn hele familie geprofiteerd van mijn lidmaatschap bij Karada Coaches. Ik ben nu tevreden over mijn gewicht en uiterlijk maar blijf lekker dansen bij Alice. Tot vrijdag!!! 

Marianne, 38 jaar, -9KG

Sinds de aanpak van mijn hormonale onbalans voel ik mezelf lichter, sterker en heb ik meer energie. Mijn taille- omvang is gedaald van meer dan 13 cm. Hierdoor zijn ook de mogelijke gezondheidsrisico’s afgenomen die op de loer liggen door overgewicht. Ik voel mijzelf super trots en loop weer rechtop met mijn schouders naar achteren. Ik heb veel opmerkingen van collega's gekregen die zeggen dat ik er meer "leven" en "sprankeling in mijn ogen" zit. Dank je Asmah, je hebt mij veel geleerd. Ik weet dat deze ervaring een levenslang positief effect zal hebben op mezelf en mijn familie! 


Jack, 23 jaar, -6KG

Bedankt Karada Coaches voor de intensieve begeleiding. Nu ben ik van mijn vet af en zie je eindelijk mijn buikspieren. Ik ben summer ready! zie je in de gym ;-) 

Joyce, 33 jaar, -7KG

De gezondheidsformule van de Karada Coaches is dé manier als je op zoek bent naar echte gezondheid en blijvend gewichtsverlies. Met hun logische principes rondom voedsel en beweging kun je niet fout gaan. Het is gezond, simpel en zinvol, ik ben jullie dankbaar !!! 


Tabita, 31 jaar, -6KG

Door het volgen van de Karada sport- en voedingsprogramma's heb ik nu de hele dag energie. Een ander voordeel is dat mijn “cravings” eindelijk zijn weg! Mijn zelfvertrouwen is nu veel beter en ik vind het zo veel makkelijker om mensen in de ogen kijken. Omdat ik mij nu zo goed voel heb ik ook nu pas door dat mijn onzekerheid verbonden was met mijn uiterlijk in kleren. Ik ben erg blij met de coaches. 

 

Ricardo, 20 jaar, -4KG

Ik hoef niet zoveel te vertellen, check de foto’s maar hahahaha !!! bedankt voor de coaching man. 


Alejandro, 24 jaar, -4,5KG

Het lukte mij nooit om vette abs te kweken, dankzij de Karada Coaches eet ik nu beter en train ik nu beter. Nu is het makkelijk om “ripped” te blijven ... ik kan niet wachten tot het strand weer is of de vakantie gaat beginnen met mijn gabbers. Muchas gracias!