BEYUNA ENERGY

Beyuna Energy is bij uitstek een energierijke sportdrank die zorgt voor een snelle opname van koolhydraten voor, tijdens en na inspanning of training.

 

De Beyuna energiedrank heeft een positief effect op:

  • de stressbalans
  • de verbetering van anti-oxidanten
  • de lichamelijke en geestelijke prestatie
  • het uithoudingsvermogen
  • het spiervermogen (minder spiervermoeidheid en verzuring tijdens en na het sporten)

Beyuna Energy is een natuurlijk alternatief voor koffie, cola, Red Bull, AA-Drink en andere energiedranken, maar zonder het enorme gehalte aan suiker en zonder de negatieve werkingen. De meeste energiedranken verbruiken in snel tempo de vitamines en mineralen in uw lichaam, waardoor u na enkele uren een tekort krijgt. Beyuna Energy heeft hiervoor een speciale formule op basis van vitaminen, mineralen en kruidenextracten, en bevat zelf reeds de essentiële stoffen die u enkele uren lang energie geven. Hierdoor heeft uw lichaam na het gebruik van Energy direct voldoende energie en geen vitaminetekort. Het is een gezond alternatief  voor koffie en cola. Deze op resultaat gerichte, zacht smakende drank is tevens een geweldige start voor elke dag.

 

Anti-oxidanten vangen vrije radicalen weg. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven  aan cellen en weefsels. Zo kunnen antioxidanten helpen tegen deze beschadiging en daarmee mogelijk op de lange termijn ziekten als kanker en hart- en vaatziekten voorkomen.

 

Deze drank kan ook tijdens de sport worden gebruikt mits er voldoende inname van vocht is, bijvoorbeeld water.

Dit product is klinisch getest en bevat geen dopinggeduide stoffen, waardoor het veilig door topsporters gebruikt kan worden.